Vernieuwde versie VibControl software

De vernieuwde versie van VibControl software is vrijgegeven, Versie 2.14.

 

 • Twee cursor functionaliteit in VibRunner en VibPostTest. Laat de cursorwaarden zien van de twee cursors op het scherm en toont het verschil in x- en y-waarden.
 • Transducer kalibratie. De optionele SensCal module biedt de mogelijkheid om accelerometers te kalibreren in een test run.
 • Met de SensCal module is dan alleen nog een gekalibreerde accelerometer nodig die dient als referentie en wordt gemonteerd op de shaker. Op aanvraag kan M+P een volledig kalibratiepakket leveren, bestaande uit een kalibratie shaker, een referentie accelerometer en de SensCal software-module.
 • Throughput data in .SOT format kan worden getoond en geëvalueerd in VibPostTest. Alle sine reduction-, random reduction- en transient capture throughput files kunnen direct worden bekeken en gepost-processed in M+P VibControl en worden opgeslagen op een locatie naar keuze.VibCo
 • De nieuwe VibControl versie 2.14 is voorbereid op dynamische strain metingen. Wanneer de VibRunner wordt uitgebreid met de nieuwe 102.4 kSa/s per kanaal brug module kan een volle-, een halve of een kwart brug strain gauge worden uitgelezen.
 • Nieuw ontwerp VibUtil Tool.
 • Enhanced scope mode kan zelfs worden gebruikt voordat de self check wordt gestart om b.v. the kijken of de sensoren in stabiele toestand zijn. De enhanced scope mode is beschikbaar gedurende de test runs in alle test modes.

Voor meer uitgebreide informatie: http://www.mpihome.com/files/pdf/update_mp_vc_214_en.pdf

 

  Informatie aanvragen

  Meer informatie aanvragen? Stel uw vraag of vul uw gegevens hieronder in.

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Uw telefoonnummer

  Uw onderwerp (verplicht)

  Uw bericht