Trekbank

Wanneer u op zoek bent naar een Trekbank of Drukbank,  levert j.j. bos b.v. in de categorie materiaal beproevingssystemen al meer dan 50 jaar trek- en drukbanken in de Benelux. We kunnen elektro mechanisch, servo hydraulische en pneumatische test systemen aanbieden. Er is een brede range van 100 N tot 4000 kN beschikbaar met één, twee, vier of zes kolommen.

Wanneer we praten over een pneumatisch test systeem is het mogelijk om met een eenvoudige (6 Bar) lucht compressor of hydraulische aansluiting in het lab. statische testen te doen tot 7 kN en dynamisch tot 3.5 kN bij 40 Hz. max.  Afhankelijk van de wensen van de gebruiker kan een systeem met basis, medium en zeer geavanceerde software geleverd worden. Hierbij kijken we dan samen met de gebruiken wat voor soort testen hij wil gaan uitvoeren zoals:” break detectie voor zowel trek als druk, auto return, overload beveiliging, cyclische testen, load holding, pre load enz”. Hier wordt de keuze van software op aangepast.

En uiteraard kunnen we een Trekbank en/of Drukbank leveren met breed assortiment aan klemmen en accessoires welke o.a. nodig zijn om het test sample op de juiste manier op te spannen.

De trek- en drukbanken worden in vrijwel elke industrietak toegepast t.b.v. Quality Control, Research en Development, Engineering en productie om de productkwaliteit te borgen.

Op deze website kunt u het complete pakket aan materiaalbeproevingsmachines en test en meetapparatuur welke j.j.bos b.v. levert vinden. Wanneer u meer informatie wenst of een vraag heeft kunt u dit kenbaar maken door u naam, email en onderwerp in te vullen en op de rode knop verzenden te drukken. Wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.

Informatie aanvragen

  Meer informatie aanvragen? Stel uw vraag of vul uw gegevens in.

  Uw naam *

  Uw e-mail *

  Uw telefoonnummer

  Uw vraag/bericht

  Producten

  j.j. bos b.v. biedt trekbanken aan van diverse leveranciers. Hieronder treft u meerdere brochures met daarin een groot aantal uitgelichte trekbanken. Interesse? Een vraag? Of op zoek naar een specifieke trekbank? Neem dan direct contact op met onze adviseurs!

  Trekbanken leveranciers

  MTS

  Voor trek- druktesten met de wat hogere krachten tot 4000 kN vertegenwoordigt j.j. bos b.v. het merk MTS.

  MTS trekbank
  mark-10

  Voor trek- en druktesten met wat lagere krachten tot 6,7 kN vertegenwoordigt j.j. bos b.v. het merk Mark-10 en in sommige gevallen ook MTS.

  ESM1500S
  Litem

  Voor de Pneumatische trek-druktesten met de specificatie zoals hierboven omschreven vertegenwoordigt j.j. bos b.v. het merk LiTeM.

  drc2018

  Laatste nieuws

  • Mark-10 Trekbank en Drukbank

   trekbank tafelmodel drukbank
   Mark-10 heeft een gevarieerd pakket aan trek- en drukbanken in het assortiment. Of u nu een trekbank of drukbank, verticale of horizontale, een grote of een tafel model wenst, mark-10 […]
   Meer lezen
  • MTS Criterion Trek- en Drukbanken

   MTS Criterion range
   Onder de naam ‘Criterion’ introduceert MTS een geheel nieuwe lijn van Elektro Mechanische- en Statisch Hydraulische testsystemen.
   Meer lezen

  Link

  MTS_logo

  Mark-10_Force_logo

  LiTeM Testing Machines