Home » Sensoren

Sensoren

Sinds de oprichting in 1965 levert j.j. bos b.v. al diverse sensoren zoals toegepast bij de materiaalbeproeving. Vooraanstaande merken in dit segment zijn:

  • Rein IJkmeetbeugels

Sensoren

IJkmeetbeugels zijn de meest gebruikte kalibratie-middelen omdat deze eenvoudig te gebruiken zijn en de kracht direct is af te lezen op een meetklok. IJkmeetbeugels zijn beschikbaar in meetbereiken van 200N tot 1MN voor de meting van alleen statische trekkrachten, statische drukkrachten of voor beiden.
IJkmeetbeugels zijn specifiek ontwikkeld voor verificatie van de krachtuitlezing van materiaalbeproevingsmachines, maar kunnen ook gebruikt worden voor controle van andere statische belastingen. Zij zijn geschikt voor horizontaal en verticaal gebruik.

IJkmeetbeugels zijn ovale ringen, uit één stuk gemaakt in een speciaal staalsoort. De elastische vervorming van de ring onder belasting wordt gemeten met een meetklok via een hefboommechaniek. De meetklok heeft een schaal om direct kracht af te kunnen lezen.
Een kalibratiecertificaat wordt met de ijkmeetbeugel meegeleverd, waarop de resultaten van de kalibratietest zijn vermeld. De nauwkeurigheid is klasse 2 volgens DIN standaard EN 10002-3.

Producent: Rein, Duitsland

 

 

Laatste nieuws
The new Quorum MiniQ GD, a small instrument with big performance

In addition to the recently released MiniQS Sputter Coater and Qdry Critical Point Dryer, a new instrument has been added to the […]

Lees meer
De nieuwe Quorum MiniQ GD, een klein instrument met grote prestaties

Naast de onlangs verschenen MiniQS Sputter Coater en de Qdry Critical Point Dryer , is er een nieuw instrument toegevoegd aan de […]

Lees meer
Introducing the new Quorum Qdry: Revolutionizing Sample Drying

Say goodbye to time-consuming sample drying processes with the all-new Quorum Qdry Automated Critical Point Dryer.

Lees meer
Introductie van de nieuwe Quorum Qdry: Een revolutie in het drogen van samples

Neem afscheid van tijdrovende sample droogprocessen met de gloednieuwe Quorum Qdry, de vol automatische Critical Point Dryer.

Lees meer

Officiëel verkooppartner van de volgende merken

Informatie aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan