Home » 100 KN Testcapaciteit in een compact frame

100 KN Testcapaciteit in een compact frame

Voor laboratoria die geïnteresseerd zijn in het vergroten van de testcapaciteit en het verlagen van de kosten per systeem, biedt het MTS Serie 300 Testsysteem als een ​​aantrekkelijk alternatief voor een volledig testframe. Dit kleine, maar krachtige systeem kan nauwkeurige statische en dynamische tests uitvoeren op zowel brosse als buigzame materialen met een hoge sterkte.

COMPACTE OPLOSSING

Of een laboratorium nu beperkte ruimte of hoge testvolume-eisen heeft, of beide, dit testsysteem van de juiste maat maakt het gemakkelijk om meerdere laadframes in een kleine ruimte te plaatsen, waardoor het aantal testen dat tegelijkertijd kan worden uitgevoerd aanzienlijk toeneemt.

KRACHTIG & NAUWKEURIG

Het compacte model 300.10 testsysteem kan een breed scala aan belastingen uitvoeren tot een maximale nominale krachtcapaciteit van 100 kN. Met grote kolommen met een diameter van 63,5 mm (2,5 inch) en een kleine ruimte van 254 mm (10 inch) tussen de kolommen, biedt dit systeem een ​​uitstekende laterale en axiale stijfheid voor nauwkeurige testresultaten.

SUPERIEURE ACTUATORTECHNOLOGIE

Geïntegreerde MTS Serie 244-actuatoren zorgen voor lage wrijving en een lange levensduur. De actuatorstangen zijn gecoat met de gepatenteerde MTS SureCoat® Rod Finishing-technologie die hun levensduur met 10x verlengt ten opzichte van conventioneel verchroomde staven en ook de actuatorslijtage met 10x vermindert. Deze verbeteringen in de levensduur verlagen de totale eigendomskosten van een toch al zuinige servohydraulische testoplossing.

Voor meer informatie: klik hier