Home ยป m+p Intl. VibRunner triltest analyse systeem

m+p Intl. VibRunner triltest analyse systeem

Het VibRunner platform van m+p International is speciaal ontworpen om te voldoen aan de specifieke eisen van noise & vibration analyse, vibration testing en dynamische data acquisitie, waar een groot aantal kanalen, hoge data throughput snelheid vitaal zijn voor een efficiente test praktijk. VibRunner is het nieuwe oplossingsgerichte hardware platform van m+p international. Het kan worden ingezet voor gebruik met de bestaande software pakketen, VibControl, SO Analyzer en Coda.

VibRunner is ideaal voor applicaties met een groot aantal kanalen zoals motor proefstanden, grote constructies, satellite pre-flight testing en applicaties waar een hoge data throughput van groot belang zijn. De mogelijkheid om VibRunner modules rondom een omvangrijke test object te plaatsen kan de hoeveelheid bekabeling belangrijk reduceren.
VibRunner is ook uitermate beschikt voor situaties waar verschillende testopstellingen de maximale flexibiliteit vereisen in de configuratie van de meetapparatuur.

Het 19 inch mainframe bevat maximaal 3 front-mounted modules en kan stand alone of rack-mounted gebruikt worden. Zowel DC als AC voeding behoort tot de mogelijkheden en vanuit de PC kan de koelfan worden uitgeschakeld voor zeer gevoelige metingen. VibRunner is geheel voorbereid voor alle mogelijke test- en meetopgaven.