Home » Merken » Quorum

Quorum

Het Engelse Quorum Technologies is marktleider op het gebied van accessoires voor de Elektronen Microscopie en gespecialiseerd in specimen preparatie apparatuur zoals Carbon- en Sputter Coaters. j.j. bos b.v. levert deze instrumenten van Quorum en voorheen Emitech al sinds de jaren ’80 en levert hiervoor ook de Service en verbruiksmaterialen zoals targets.

 

quorum

Quorum Technolgies Ltd.

Quorum Technologies is in 2001 opgericht na de lang gevestigde merknaam Polaron en zijn aanbod van elektronen microscopie producten te hebben verworven. Sindsdien heeft Quorum pro-actief gereageerd op verzoeken en vragen uit het vakgebied voor nieuwe instrumenten en technieken. In 2005 verwierf Quorum het merk Emitech, waardoor het leveringsprogramma werd uitgebreid en het bedrijf verder groeide. Quorum blijft de instrumenten van Emitech en Polaron – nu onder de merknaam Quorum Technologies – op twee locaties in het oosten van Engeland produceren, zoals: cryo-SEM, cryo overdracht systemen en microscopie preparatie apparatuur t.b.v. Elektronen microscopie.
www.quorumtech.com

 

Laatste nieuws
De nieuwe Quorum MiniQ GD, een klein instrument met grote prestaties

Naast de onlangs verschenen MiniQS Sputter Coater en de Qdry Critical Point Dryer , is er een nieuw instrument toegevoegd aan de […]

Lees meer
Introductie van de nieuwe Quorum Qdry: Een revolutie in het drogen van samples

Neem afscheid van tijdrovende sample droogprocessen met de gloednieuwe Quorum Qdry, de vol automatische Critical Point Dryer.

Lees meer
De nieuwe Quorum MiniQS sputter coater

Quorum heeft een nieuw instap model sputter coater ontwikkeld, de MiniQS. Deze sputter coater is bij uitstek geschikt voor de budgetbewuste gebruiker […]

Lees meer
Quorum-oktober-actie
Quorum oktober actie, gratis FTM

In oktober heeft Quorum een speciale actie op de Q serie coaters. Bel of contacteer ons voor meer informatie.      

Lees meer

Informatie aanvragen?

"*" geeft vereiste velden aan