Home » Merken » Micro Measurements

Micro Measurements

Micro-Measurements, een afdeling van Vishay Precision Group (VPG) is gewijd aan de ontwikkeling, fabricage en marketing van sensoren voor zeer nauwkeurige rekmetingen. Micro Mesuerements biedt een volledige selectie van sensoren, rekstrookjes, PhotoStress® materiaal en apparatuur, coatings, data-acquisitiesystemen (DAQ) en accessoires die nodig zijn voor het verkrijgen van nauwkeurige, betrouwbare spanningsgegevens. Onze state-of-the-art rekstrookjes en accessoires worden gebruikt in stress analyse metingen en als sensor elementen voor het bouwen van een transducer /load cell voor het meten (gewicht, kracht, torsie, trillingen, afschuiving, druk, etc.) We zijn er trots op dat Micro Measurements rekstrookjes gebruikt in deze en andere toepassingen over de hele wereld.

 

Micro Measurements

Hulpmiddelen voor experimentele spanningsanalyse en transducer-detectie-elementen

Meer meten dan alleen rek
Micro-Measurements rekstrookjes en sensoren worden over de hele wereld gebruikt in de geneeskunde, luchtvaart, scheepsbouw en nog veel meer. Wij zijn er trots op producten te maken die zo betrouwbaar zijn dat ze gebruikt kunnen worden om de veiligheid van bruggen te testen en de nauwkeurigheid van levensreddende medische apparatuur te garanderen!

In het geval van experimentele spanningsanalyse maken onze sensoren, instrumenten, apparatuur en benodigdheden evaluatie van prototypes in de preproductie, tests in het veld, storingsanalyse en zuiver onderzoek mogelijk.

 

Rekstroken

stress analysis

Spanningsanalyse Rekstrookjes

Producten en constructies kunnen breken, en doen dat ook. Het is van cruciaal belang te bepalen of een bepaald voorwerp van een bepaald materiaal een bepaalde belasting kan dragen. Als een echte spanning wordt genegeerd, zijn de kosten van niet handelen meestal veel hoger dan de kosten van het eerder aanpakken van het probleem.  Micro-Measurements’ complete portfolio van hoogwaardige spanningsanalysemeters levert spanningsgegevens waarop u kunt rekenen en helpt u praktische oplossingen te vinden om potentieel catastrofale gebeurtenissen te voorkomen.

Lees meer

Transducer Class

Transducer Class® Rekstroken

Micro-Measurements is de toonaangevende fabrikant van Transducer Class® rekstrookjes, ontworpen voor hoog volume OEM transducer toepassingen. Transducer Class rekstrookjes – en aanverwante producten – worden vervaardigd met onze Advanced Sensors technologie om maximale prestaties te garanderen tegen een minimale prijs. Deze selecte groep rekstrook patronen verkort de doorlooptijd en verbetert de prestaties.
Verkrijgbaar in diverse patronen met hoge weerstand – lineair, afschuiving, T-patronen en Full-Bridge configuraties – met weerstandswaarden tot 10K ohm.

Lees meer

Accessoires

Gebruik de beste accessoires voor uw rekstrookinstallaties

Van oppervlaktereiniging, soldeer tot beschermende coatings

Om een succesvolle installatie en prestatie van onze state-of-the-art rekstrookjes en speciale sensoren te garanderen, biedt Micro-Measurements een uitgebreide selectie van accessoires voor spanningsanalyse.
Onze producten voor oppervlaktereiniging creëren ideale omstandigheden voor de juiste hechting van rekstrookjes en temperatuursensoren. Soldeerverbindingen van hoge kwaliteit, gemaakt met ons voor rekstrookjes gekwalificeerd soldeer, optimaliseren de prestaties van de rekstrookjes. Onze draden en kabels bieden gemoedsrust als het gaat om de nauwkeurigheid van rekstrookjes. Kortom, onze accessoires voor rekstrookjes en speciale sensoren zijn essentieel voor de topprestaties die Stress Analysts verwachten.

Lees meer

 

data acquisition

Rekstrook meetinstrumenten

Speciale instrumenten voor rekstrookmetingen.
Micro-Measurements biedt een uitgebreide reeks speciale instrumenten voor gegevensverwerving. Met onze instrumenten kunt u met minimale inspanning volledig gecorrigeerde, nauwkeurige engineering-unit gegevens vastleggen. Onze speciale apparatuur, ondersteund door de expertise en kennis van hoogopgeleide ingenieurs, vormt een aanvulling op de integriteit van de rekstrookinstallatie en de kalibratie van het instrument.

Ons assortiment omvat:
Dataloggers met hoge snelheid – Eenkanaals apparaten – Draagbare indicatoren – Meerkanaals data-acquisitiesystemen – Signaalconditioners met hoge bandbreedte – Signaalconditioneringsversterkers – Ingebouwde analoog-digitaalomzetters – Ingangen voor andere veelgebruikte sensoren, waaronder loadcellen, verplaatsingstransducers, thermokoppels en versnellingsmeters.

Lees meer

High temp sensoren

Rekstroken voor hoge Temperaturen

Micro-Measurements’ rekstrookjes voor hoge temperaturen zijn speciaal ontworpen voor het verzamelen van dynamische metingen in extreme omstandigheden. Kies uit drie hoogwaardige oplossingen voor alle temperatuurbehoeften – tot 2100°F (1150°C):

Lees meer

custom gauge

Klant specifieke rekstroken en hybride flexibele sensoren

Micro-Measurements heeft een uitgebreide catalogus van hoogwaardige rekstrookjes en sensoren. Maar van tijd tot tijd vereisen unieke toepassingen oplossingen op maat. Wij kunnen hoogwaardige rekstroken op maat maken voor uw unieke specificaties. Wat uw specificatiebehoeften ook zijn, ons team van experts zet zich in om oplossingen te bieden voor uw specifieke toepassing.

Typische verzoeken zijn

  • ongebruikelijke patroongeometrieën
  • speciale afwerkingsafmetingen
  • niet-standaard draadmaterialen of lengte

Lees meer

Informatie aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan