Home » Merken » Mark-10

Mark-10

Mark-10 Corporation is een ontwerper en fabrikant van kracht- en torsiemeetproducten.

Sinds de oprichting in 1979 hebben hun producten zich bewezen in talloze toepassingen bij bedrijven in de auto-industrie, medische apparatuur, textiel, farmaceutische industrie, cosmetica, verpakking, voedingsmiddelenindustrie en vele andere industrieën.
Ze hadden het voorrecht om in 2024 hun 45e bedrijfsjaar te vieren! Ze hebben een lange weg afgelegd sinds hun bescheiden begin in 1979 en kijken vol vertrouwen uit naar een toekomst die helder en opwindend is.

Mark-10 Corporate Profile Video

Producten

Series F Digitaal Trek / Druk Test Stand EasyMesur

EasyMESUR® trek / druk teststands zijn ideaal voor alledaagse krachtmetingstoepassingen tot 1.500 lbF (6,7 kN). Dankzij een modulair functieplatform kunt u het systeem configureren voor basistoepassingen of meer geavanceerdere eisen. Meet en analyseer de gegevens vol vertrouwen met de beschikbare grafische en rapportagemogelijkheden.

De F-serie testframes met EasyMESUR® zijn ontworpen om een breed scala aan trek- en druk tests uit te voeren, waaronder breuktests, cyclische tests, limiettests tot een bepaalde kracht of afstand, vasthouden van de kracht, testen op gemiddelde kracht en meer.

Series F EasyMesur (Video)

Via de geïntegreerde, gebruiksvriendelijke touchscreen interface kunt u testen instellen en uitvoeren, resultaten exporteren en een rapport opstellen – er is geen pc of software nodig. Voor unieke behoeften kunt u de testen uitvoeren vanaf een pc met uw eigen aangepaste toepassing met behulp van de seriële commandobibliotheek van EasyMESUR®.

Sampel instellingen en nauwkeurige positionering zijn een koud kunstje met de beschikbare FollowMe® op kracht gebaseerde positionering – gebruik uw hand als gids, duw en trek aan de krachtsensor of loadcel om de beweegbare arm/kop met een variabele snelheid te bewegen.

Het EasyMESUR® run screen is ontworpen rond een modulair functieplatform en kan worden ingericht met eenvoudige bedieningsstappen – of worden geconfigureerd voor meer geavanceerde toepassingen met een selectie van optionele functies, waaronder afstandsmeting, weergeven van grafieken, cycli testen en meer. Optionele functies of optie pakketten kan je kopen bij de bestelling of achteraf en activeren via een activeringscodes. Alle testers worden geleverd in een evaluatiemodus van 160 uur, waarin alle functies beschikbaar zijn.

De mogelijkheid voor een grote verplaatsing en diepte zijn geschikt voor sampels met verschillende vormen en eigenschappen. Het modulaire mechanische ontwerp biedt ruimte voor uitbreidingen met één of twee kolommen voor te grotere test objecten.

Series F Digitaal Trek / Druk Test Stand IntelliMesur

IntelliMESUR®  Serie F trek / druk Test Frames zijn ontworpen
voor meten van krachten tot 6,7 kN (1500 lbF).
Keuze uit een breed scala van krachtsensoren en een
uitgebreide reeks klemmen, armaturen en accessoires
Instellen van de test, opslaan van meetgegevens en analyseren van de meetgegevens gaat via de IntelliMESUR® software. Van basistests tot tests met meerdere stappen,
IntelliMESUR® is volledig geïntegreerd in de Series F systemen. Selecteer
uit een vooraf geconfigureerd tablet bedieningspaneel of standalone
software voor uw eigen Windows-apparaat.

F-series IntelliMesur (Video)

 

Manuele Test Stands

Mark-10 biedt de meest uitgebreide lijn handmatige testopstellingen voor krachtmeting en torsiemeting. Testopstellingen zijn nuttig om de variabiliteit die inherent is aan handmatig testen te elimineren en kunnen helpen om testprocessen te automatiseren. Er is een breed scala aan capaciteiten, belastingsmethoden en configuraties beschikbaar.

Een testopstelling is een integraal onderdeel van een testsysteem, dat doorgaans ook een kracht- of torsiemeter, handgrepen, software
en accessoires nodig heeft.

Series TT02 Torsie Tool Testers

De TT02-testers voor koppelgereedschap bieden een eenvoudige en nauwkeurige oplossing voor het testen van handmatige, elektrische en pneumatische schroevendraaiers, sleutels en andere gereedschappen. Deze testers zijn compact en robuust, geschikt voor productieomgevingen. Een universele vierkante aansluiting van 3/8″ is geschikt voor gangbare bits en hulpstukken. De TT02 registreert piekkoppels in beide meetrichtingen, en berekent ook de 1e en 2e piek, handig voor klikgereedschap.

Series TT02 Torque Tool Tester (video)

Een razendsnelle bemonsteringsfrequentie van 7.000 Hz en een nauwkeurigheid van ±0,3% zorgen voor betrouwbare en consistente testresultaten. De TT02 bevat een reeks geavanceerde productiviteitsverhogende functies, waaronder USB, RS-232, Mitutoyo en analoge uitgangen, automatische gegevensuitvoer/-nul/gegevensopslag. geheugenopslag voor 1000 metingen, goed/fout-indicatoren en uitgangen, en meer. Wachtwoordbeveiliging is voorzien om ongeoorloofde wijzigingen in instellingen en kalibratie te voorkomen.

De TT02-serie testers wordt geleverd met MESUR® Lite software voor gegevensverwerving. MESUR® Lite brengt continue of single point gegevens in tabelvorm. In het geheugen van de TT02 opgeslagen gegevens kunnen ook in bulk worden gedownload. Exporteren naar Excel met één klik maakt verdere gegevensmanipulatie mogelijk.

Opmerking: Niet voor gebruik met slaggereedschap.

Wire crimp pull Testers

Mark-10 draadkrimptrektesters meten de trekkracht van gekrompen terminals, tot 200 lbF (1 kN) voor draaddiameters tot 6,4 mm. Kies uit de economische en snelwerkende WT3-201 benchtop tester, de gemotoriseerde WT3-201M of de draagbare handbediende Series R06. Alle testers registreren piekkrachten en stellen de gebruiker in staat deze via USB naar een PC te sturen.

Voor hogere krachten en grotere test sampel kunt u een op de teststand gebaseerd systeem overwegen met krachtsensor en klemmen

 

Ergonomie sets

Deze krachtmeters zijn ideaal voor krachtmeting, ergonomisch onderzoek en werkplekontwerp. Verkrijgbaar in capaciteiten van 100 lbF (500 N), 200 lbF (1.000 N) en 500 lbF (2.500 N).

De EK3-basissets bieden alledaagse functionaliteit met een selectie van veelgebruikte hulpstukken.

De serie E biedt meer krachtmeetprestaties, en een groot voordeel is de unieke Click-Lock® montagetechnologie voor accessoires. Selecteer een vooraf geconfigureerde kit of kies een meter en accessoires die geschikt zijn voor uw unieke toepassingen.
De EKM5 myometer sets zijn ontworpen voor spierkrachtmetingen en bevatten een complete set accessoires.

Ergonomics Testing Kits (Video)

Cap Torque Tester

De TT01 Cap Torque Testers zijn ontworpen om het los- en vastdraaikoppel van flessendoppen te meten tot 100 lbFin [11,5 Nm]. Verstelbare palen grijpen effectief een breed scala aan flesvormen en -afmetingen, terwijl optionele platte en verstelbare bekken beschikbaar zijn voor unieke profielen. Het robuuste aluminium ontwerp en de eenvoudige, intuïtieve bediening maken gebruik in laboratoria en productieomgevingen mogelijk.

De toonaangevende nauwkeurigheid van ±0,3% en de razendsnelle sampelsnelheid van 7.000 Hz zorgen voor betrouwbare en consistente testresultaten, zelfs bij toepassingen waarbij snel gehandeld moet worden. Er is een wachtwoordbeveiliging om ongeoorloofde wijzigingen in instellingen en kalibratie te voorkomen.

Cap Torque Tester (Video)

De TT01 bevat een reeks geavanceerde productiviteitsverhogende functies, waaronder USB, RS-232, Mitutoyo en analoge uitgangen, automatische gegevensuitvoer en nulstelling bij het verwijderen van de dop, geheugenopslag voor 1000 metingen, goed/fout indicatoren en uitgangen, en meer. De eerste/ tweede piek koppeldetectie is nuttig voor het meten van slip- en losbreekkoppels voor verzegelbare sluitingen.

De TT01-serie testers wordt geleverd met MESUR® Lite software voor gegevensverwerving. MESUR® Lite maakt tabellen met continue of eenmalige gegevens. In het geheugen van de TT01 opgeslagen gegevens kunnen ook in bulk worden gedownload. Met één klik exporteren naar Excel maakt verdere gegevensaanpassing mogelijk.

 

 

Plug & Test® Kracht / Torsie koppel Indicator & Remote Sensors

De Plug & Test®-familie omvat een reeks verwisselbare indicatoren en externe kracht- en koppelsensoren. Indicatoren en sensoren worden afzonderlijk verkocht. Mark-10 indicators hebben grafische displays, razendsnelle sampling rates en een groot aantal andere functies. Voor speciale toepassingen kunnen door de klant geleverde sensoren eenvoudig op onze indicatoren worden aangesloten via de unieke flexibele PTA configureerbare adapter.

Plug & Test® Family of Indicators & Sensors (Video)

Laatste nieuws
MARK-10 Coefficient of Friction Fixture

The G1086 COF fixture is an integral part of a COF measurement system, typically including a motorized test stand and COF gauge. The G1086 can […]

Lees meer
MARK10_7i-96x195
MARK-10 Force and Torsion indicator model 7i

The 7i professional digital force / torque indicator is designed to work with a wide range of Mark-10 remote force and torque […]

Lees meer
Mark-10 logo
MARK-10 intro

MARK-10 ontwerpt en produceert krachtopnemers (loadcells), momentopnemers (torque gauges), manuele- en gemotorizeerde test stands (tot 6.7 kN) inclusief een brede range van […]

Lees meer

Informatie aanvragen over Mark-10?

"*" geeft vereiste velden aan