Oops...
Slider with alias slider2 not found.

Hirox - Europe

Hirox is een fabrikant van hoogwaardige microscoop producten met ruim 30 jaar ervaring. Denk hierbij aan video microscopen en Table Top SEM’s. De Table Top Elektronen Microscoop van Hirox verkleint op het gebied van specificaties en mogelijkheden de afstand tot een “volwaardige” SEM.

Met een variabele versnelspanning van 30kV (max.) en een resolutie van 5nm (SH-5000M, 30kV, SE beeld) doet dit instrument niet onder voor z’n grotere en vaak duurdere broers. De software is zeer gebruikersvriendelijk en de automatische funkties (start,focus, stigmatie, helderheid en contrast) verhogen het bedieningsgemak waardoor u geen apart opgeleid personeel nodig heeft om mooie beelden te produceren. De verschillende modellen kunnen worden uitgevoerd met verschillende detectoren zoals een SE, BSE en EDX-detector. De SEM kan in zowel hoog- als laag- vacuüm mode werken en beschikt over een externe voorvacuüm pomp en een interne turbomoleculairpomp. Nadat het sample is geplaatst heeft u binnen 3 minuten al een mooi beeld!
Met zijn kleine formaat van deze table top SEM en het robuuste ontwerp vindt deze mini SEM wel een plekje in elk laboratorium, klaslokaal of meetkamer.

Voor meer informatie klik op de onderstaande link of neem contact op met onze productspecialist.
http://www.hirox-europe.com/products/microscope/indexsem.html

Hirox Table Top SEM

Nieuws

Link

Hirox

Informatie aanvragen

    Meer informatie aanvragen? Stel uw vraag of vul uw gegevens in.

    Uw naam *

    Uw e-mail *

    Uw telefoonnummer

    Uw vraag/bericht