ETS Solutions

ETS Solutions biedt kwalitatief goede triltest apparatuur voor een betaalbare prijs. Met behulp van uitgebreide en innovatieve technische expertise levert ETS een betrouwbare lange termijnoplossing die aan uw eisen voldoen. Alle systemen voldoen aan de Europese CE normen, inclusief testrapporten en certificering door de TUV-SUD Product Service GmbH.
ETS Solutions ontwerpt en produceert grote tot zeer grote vibratie testsystemen. Deze Shakers worden primair toegepast voor het testen van constructie delen of complete producten in de automobiel-, electronica-, luchtvaart- en ruimtevaartindustrie. Tevens zijn er oplossingen en systemen voor verticale en horizontale testen zoals bijv. een sliptafel of head expander/extender. Een interface met een klimaatkasten is mogelijk.
ETS produceert Shaker met een Sinus stootkracht van ca. 150 N tot 176 kN en bijbehorende versterkers van 1000 VA tot 180 kVA.
www.etssolution.com

ETS 3D axis shaker

ETS shaker

Nieuws

 • ETS VAB Pneumatische Bump Tester

  VAB Pneumatic Bump tester klein
  De ETS VAB Pneumatische Bump Tester wordt ingezet om repeteerbare schokken te simuleren die elektronische componenten, elektronische apparatuur en elektrische producten tijdens transport of levensduur ondervinden. De VAB Pneumatische Bump […]
  Meer lezen
 • ETS MHI Helling Bots-Testers

  MHI Inclined Impact tester klein
  De ETS MHI serie Helling Bots-Testers worden gebruikt om het interne transport en verplaatsen van kratten, gepalletiseerde ladingen en transportkarren te simuleren. Een range van machines voor het testen van […]
  Meer lezen

Informatie aanvragen

Meer informatie aanvragen? Stel uw vraag of vul uw gegevens hieronder in.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw telefoonnummer

Uw onderwerp (verplicht)

Uw bericht

Link

logo ets