Home » Merken » Deben

Deben

Deben UK Ltd. is een wereldwijd toonaangevend ontwerper en fabrikant van accessoires voor scanning-elektronenmicroscopen en röntgen-CT-systemen. Deben  biedr technische oplossingen voor SEM- en µXCT-onderzoekers die een verscheidenheid aan in-situ trek- en compressietests willen uitvoeren, met behulp van een reeks standaardproducten die speciaal voor dit doel zijn ontworpen en die sinds de jaren ’80 via j.j. bos b.v. in de Benelux worden geleverd.

 

deben logo

Deben UK Ltd.

Deben UK is een precisie engineering bedrijf gevestigd in het oosten van Engeland welke is gespecialiseerd op het gebied van trekbanken, motion control en specimen koeling voor licht- en elektronen microscopie toepassingen. Voornaamste producten zijn motor besturingssystemen, micro-trekbank, gekoelde stage, digitale beeld acquisitie voor SEM & TEM en bundel besturingsapparatuur. Deben maakt ook “specials” van deze producten welke zijn aangepast aan de specifieke wensen van de klant.
www.deben.co.uk

 

Laatste nieuws
De nieuwe Quorum MiniQ GD, een klein instrument met grote prestaties

Naast de onlangs verschenen MiniQS Sputter Coater en de Qdry Critical Point Dryer , is er een nieuw instrument toegevoegd aan de […]

Lees meer
Introductie van de nieuwe Quorum Qdry: Een revolutie in het drogen van samples

Neem afscheid van tijdrovende sample droogprocessen met de gloednieuwe Quorum Qdry, de vol automatische Critical Point Dryer.

Lees meer
De nieuwe Quorum MiniQS sputter coater

Quorum heeft een nieuw instap model sputter coater ontwikkeld, de MiniQS. Deze sputter coater is bij uitstek geschikt voor de budgetbewuste gebruiker […]

Lees meer
Quorum-oktober-actie
Quorum oktober actie, gratis FTM

In oktober heeft Quorum een speciale actie op de Q serie coaters. Bel of contacteer ons voor meer informatie.      

Lees meer

Informatie aanvragen?

"*" geeft vereiste velden aan