Alliance Sensors Group

Alliance Sensors Group, een divisie van H. G. Schaevitz LLC, biedt lineaire en rotatiepositiesensors voor veel verschillende industriële meettoepassingen aan. We richten ons daarbij op de volgende industrieën:

 • OEM’s,
 • industriële automatisering,
 • energieopwekking,
 • militaire / ruimtevaart,
 • testlaboratoria,
 • speciale productieprocessen.


Ons standaard product pakket bestaat uit:” LVIT’s (lineair Variable Inductance Transducer),  LVDT’s (Linear Variable Differential Transformer), roterende sensoren en sensor-ondersteuningselektronica. Naast onze standaardproducten, kunnen we aangepaste positiesensoren ontwerpen en bouwen om aan uw specificaties te voldoen.

Alliance Sensors Group werd in 2012 opgericht door Harold G. Schaevitz en zijn vader, Howard A. Schaevitz. Ze zetten de traditie van de Schaevitz-familie voort gedurende de laatste 70 jaar van het ontwikkelen en op de markt brengen van innovatieve positiesensoren en gerelateerde elektronica om de ontwerpingenieurs te dienen die automatiserings- en / of testsystemen creëren voor productie, energieproductie, industriële en mobiele hydraulica en defensie, evenals voor R & D en laboratorium test en meet afdelingen.

ASG’s sensoren bieden superieure mechanische sterkte en vibratie / schokbestendigheid vanwege onze keuzes van materialen en constructietechnieken. Ze zijn voorzien van milieubeschermingsniveaus tot IEC IP-68. U kunt kiezen uit sensorpakketten van verschillende groottes en bereiken, of speciale bestellingen van een uniek ontwerp voor uw specifieke toepassing. Alliance Sensors Group heeft de brede kennisbasis en ervaring om aan uw aangepaste vereisten te voldoen.

www.alliancesensors.com

Nieuws

 • Niets gevonden

Link

sensoren

Informatie aanvragen

  Meer informatie aanvragen? Stel uw vraag of vul uw gegevens in.

  Uw naam *

  Uw e-mail *

  Uw telefoonnummer

  Uw vraag/bericht