Krachtmeter

Een Mark-10 digitale krachtmeter kan gebruikt worden in een vrijwel onbeperkt aantal toepassingen voor trek- en drukkrachttoepassingen. Alle krachtmeters kunnen de piekkracht in zowel trek als drukrichting vastleggen en hebben selecteerbare meeteenheden. Krachtcapaciteiten zijn beschikbaar van 0,5N full scale tot 10kN full scale, het breedste krachtbereik in de industrie. De sample frequestie range ligt tussen de 500Hz en 14.000Hz en de nauwkeurigheid loopt van een 0,5% t/m 0,1% van de full scale. (serie afhankelijk).  Een Mark-10 krachtmeter kan handmatig worden gebruikt of gebruikt worden met een kracht teststand en kleminrichtingen om een volledige testoplossing te creëren. Dit zijn de wel bekende trek- drukbanken. Deze test stands zijn zowel manual als gemotoriseerd te verkrijgen en ook in verschillende maximale capaciteiten. max. 6,7 kN.  Mark-10 Krachtmeters zijn verkrijgbaar vanaf de 2 serie t/m de 7 serie. Binnen elke serie is een range aan krachtcapaciteiten beschikbaar (zie tabel hieronder voor verschillen tussen de 2 t/m 7 serie)

Krachtmeter vergelijkingstabel

Ergonomische analyse m.b.v. een krachtmeter

De serie E trek / druk krachtmeters maken taakanalyse en ergonomische analyse eenvoudig en accuraat, ideaal voor werkplekontwerp, krachtbeoordeling en ergonomische studies. Serie E presenteert de ergonomie en andere professionals met een eenvoudige en economische testoplossing.  Deze krachtmeters zijn verkrijgbaar in de volgende capaciteiten (500, 2.500 en 5000 N). Ook zijn hiervoor een breed scala aan accessoires voor diverse toepassing beschikbaar.

Selecteer een vooraf geconfigureerde kit, inclusief een meter, accessoires en draagtas, of selecteer elk item individueel voor uw behoeften.

Ergonomische krachtmeter  ergonomische krachtmeter

Mark-10

j.j. bos b.v. vertegenwoordigt Mark-10 sinds 2012 in de Benelux. Het bedrijf Mark-10 is een ontwerper en fabrikant van kracht en torsie meetproducten. Sinds de oprichting in 1979 hebben de producten zich zelf bewezen in talrijke toepassingen bij bedrijven in the auotmotive, medische, textiel , farmaceutische, cosmetische, verpakking, voedsel en vele andere industrieën.

Mark-10

Laatste nieuws

 • Mark-10 Trekbank en Drukbank

  trekbank tafelmodel drukbank
  Mark-10 heeft een gevarieerd pakket aan trek- en drukbanken in het assortiment. Of u nu een trekbank of drukbank, verticale of horizontale, een grote of een tafel model wenst, mark-10 […]
  Meer lezen
 • MARK-10 intro

  Mark-10 loadcell
  MARK-10 ontwerpt en produceert krachtopnemers (loadcells), momentopnemers (torque gauges), manuele- en gemotorizeerde test stands (tot 6.7 kN) inclusief een brede range van grips en fixtures. De kracht- & torque gauges […]
  Meer lezen

Link

Mark-10_Force_logo

Informatie aanvragen

  Meer informatie aanvragen? Stel uw vraag of vul uw gegevens in.

  Uw naam *

  Uw e-mail *

  Uw telefoonnummer

  Uw vraag/bericht