Home » Hirox op de Precisiebeurs 2016

Hirox op de Precisiebeurs 2016

Op de recente Precisiebeurs introduceerde j.j. bos b.v. haar nieuwste aanwinst, de Hirox table top SEM met een Bruker EDX detector.
Het ontwerp van de Hirox SH-serie Mini-SEM is gericht op twee essentiële eigenschappen:
krachtige prestaties gecombineerd met een gebruiksvriendelijke en eenvoudige bediening.
De Hirox Mini-SEM heeft een compacte table-top configuratie waardoor u veel ruimte in uw onderzoekslaboratorium spaart en biedt u, bij een hoge vergroting, schitterende high-resolution SEM beelden met een groot contrast en helderheid die niet onder doen aan zijn grotere broers. Erg belangrijk is het gebruiksgemak. De Mini-SEM heeft veel goed werkende automatische functies zoals Auto-focus, auto-automatische helderheid en contrast en een automatische stigmator waardoor het eenvoudig is om herhaaldelijk, goede en stabiele beelden kunt produceren. Er bestaat dan ook geen twijfel over de sterke prestaties en flexibele integratie. SH-5000M is uitgevoerd met een 5-assige stage en 4-hole variabele diafragma en kan worden voorzien van een volwaardig Bruker EDX micro-analyse systeem.
beeld. Ingebouwde multi detector (SE + BSE) van de SH-4000M biedt de ideale observatie voor elk verschillend type specimen. Alle Hirox Mini-SEMs bieden image observatie binnen
3 minuten na het laden van het monster.

Bel ons voor meer informatie of een demonstratie.