Ergonomie en Fysiotherapie

In de Ergonomie en Fysiotherapie wereld willen we de voortgang van de patiënt of de veiligheid van de werknemer waarborgen met OSHA (Occupational Safety and Health Administration) en andere functienormen. Hierdoor zijn taakanalyse en ergonomische beoordelingen van cruciaal belang. Ons productaanbod van ergonomische kits en medische dynamometers omvat eenvoudige ergonomisch ontworpen draagbare medische dynamometers die zijn ontworpen om u objectieve handmatige spierkracht te laten meten, spiertesten en taakanalyse uit te voeren voor een fractie van de kosten van dure computergestuurde fysiotherapie-apparatuur. Ergonomische kits en medische dynamometers meten de kracht  die nodig is om te duwen en te tillen, waardoor wordt voldaan aan de wettelijke en intern ontwikkelde normen. ontworpen om te voldoen aan de behoefte van fysiotherapie, ergotherapie, revalidatietherapie, sportgeneeskunde en patiëntbeoordeling, kunnen deze volledig draagbare instrumenten gemakkelijk worden gebruikt in de klinieken, kantoren/ bedrijven of ziekenhuizen om arm-, been-, hand-, en rugkracht te testen. Ideaal voor ARBO/preventie medewerkers, werkplekontwerp, kracht/gewicht-evaluatie en ergonomie studies.

Fysiotherapie:
Meet en documenteer nauwkeurig de kracht van het bewegingsapparaat om de toestand van de patiënt te bepalen en de voorgang op te volgen. Test de kracht van de fysieke spiergroepen Evalueer individuele spiergroepen en extensie, flexie, interne/externe rotatie, planetaire flexie, dorsale flexie of abductie / adductie..

Beroepstherapie:
Uitvoeren taakanalyse, ergonomische analyse en ADA- conformiteitsevaluaties. Meet de werkelijke krachten die nodig zijn om te duwen, trekken of heffen. om precies te bepalen wat een taak vereist. Kwantitatief evalueren van het vermogen van een werknemer of potentiële  werknemer om de taken uit te voeren.

Revalidatietherapie:
Vergelijk de huidige vaardigheden van een patiënt met de werkelijke functie-eisen. Zorg ervoor dat een werknemer echt klaar is om na een blessure weer aan het werk te gaan.

Sportgeneeskunde:
Kwantificeer de kracht van een atleet. Evalueer de effectiviteit van een gepland trainingsprogramma.

 Patiëntbeoordeling:
Patiëntbeoordeling in de huisartsenpraktijk, neurologie, orthopedische, chirurgie, enz.. Om werkelijk krachten van de verschillende spiergroepen van een patiënt te bepalen, om een nulmeting vast te stellen, of om veranderingen in een bepaalde periode te meten.

Enkele voorbeelden van gebruik van ergonomie kits en medische dynamometers zijn onder meer het duwen van een rolstoel, kar op palletwagen, laden en lossen van dozen, fitnessbeoordeling, spierkrachttraining, items uit schappen halen enz.. Om uw vertrouwen in onze ergonomie kits en medische dynamometers te waarborgen, bevatten de meeste bovendien van een traceerbaar kalibratiecertificaat zonder extra kosten.

Laatste nieuws

 • Ergonomische krachtmeter

  E1001-large-case-g
  Mark-10 heeft in het assortiment en E serie trek/drukmeter. Dit is een eenvoudig en nauwkeurig apparaat voor het meten van krachten in b.v. Kg en N. Ze zijn beschikbaar in […]
  Meer lezen
 • MARK-10 intro

  Mark-10 loadcell
  MARK-10 ontwerpt en produceert krachtopnemers (loadcells), momentopnemers (torque gauges), manuele- en gemotorizeerde test stands (tot 6.7 kN) inclusief een brede range van grips en fixtures. De kracht- & torque gauges […]
  Meer lezen

Link

Mark-10_Force_logo

Informatie aanvragen

Meer informatie aanvragen? Stel uw vraag of vul uw gegevens hieronder in.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw telefoonnummer

Uw onderwerp (verplicht)

Uw bericht