Algometer

j.j. bos b.v. biedt in samenwerking met Mark-10 een speciale ergonomie kit aan die o.a. voorzien zijn van algometers. Met een algometer kunnen pijnpunten in spierknopen en botpunten worden opgezocht.

Onze ergonomie kit bevat oplossingen die geschikt zijn voor ergonomische studies, fysiotherapie en werkplekontwerp. De kit is verkrijgbaar met capaciteiten van  100 lbF (500 N), 200 lbF (1.000 N) en 500 lbF (2500 N). Deze kit is een onmisbare gadget voor iedere preventiemedewerker, fysiotherapeut of industrieel ontwerper.

Voor wie is de ergonomie kit geschikt?
Preventiemedewerkers & ergonomen
Meet de belasting van medewerkers op de werkvloer tijdens het uitvoeren van de werkzaamheden. Uitstekend voor het testen van medewerkers voor bijvoorbeeld Arbo-normen.

Fysiotherapeuten
Beoordeel de spierkracht van patiënten met de speciale krachtmeting kit. Ook kan de algometer gebruikt worden voor het opzoeken van de pijn in spierknopen en voortgang van patiënten eenvoudig inzichtelijk gemaakt worden met de handig bijgeleverde software.

ergonomie kit
Series EKM3

  Informatie aanvragen

  Meer informatie aanvragen? Stel uw vraag of vul uw gegevens hieronder in.

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Uw telefoonnummer

  Uw onderwerp (verplicht)

  Uw bericht

  Mark-10

  Onze ergonomie kits worden geproduceerd door Mark-10. Dit bedrijf met hoofdkantoor in Amerika heeft meer dan 40 jaar ervaring met het ontwikkelen en produceren van toepassingen in de krachtmeting. De ergonomiekits van Mark-10 zijn uitgebracht in 3 variaties, van basis tot zeer geavanceerd met extra tools. j.j. bos b.v. is de officiële leverancier in Nederland voor de producten Mark-10.

  Series-EK3 - Basic kit

  Basis ergonomie kit – Serie EK3

  De Serie EK3-basisset biedt oplossingen die geschikt zijn voor dagelijks gebruik met een selectie van veel gebruikte hulpstukken. De kit bevat een krachtmeter met gegevensuitvoer, accessoires, MESUR ™ Lite-software voor gegevensverzameling en een USB-kabel.

  De kits zijn verkrijgbaar in capaciteiten van 100 lbF (500 N), 200 lbF (1.000 N) en 500 lbF (2500 N).

  e1001 - geavanceerde kit

  Geavanceerde ergonomie kit - Force meters Series E

  De Serie E krachtmeter maakt taaktaakanalyse en ergonomieanalyse eenvoudig en nauwkeurig, ideaal voor werkplekontwerp, sterktebeoordeling en ergonomische studies. Serie E biedt de ergonomist en andere professionals een eenvoudige en voordelige testoplossing.

  Capaciteitsmeters van 100 lbF, 200 lbF en 500 lbF (500, 2500 en 5000 N) zijn beschikbaar, samen met een breed scala aan hulpstukken voor verschillende toepassingen.

  Deze kit is uit te breiden met diverse accessoires en meters voor unieke toepassingen. Informeer onze specialisten hierover om de mogelijkheden te bespreken.

  Myometer kit (Spierkrachtmeting) – Serie EKM5

  De EKM5 Myometer kit is speciaal ontworpen voor spierkrachtbeoordelingen en bevat een complete set met accessoires voor diverse toepassingen.Met deze set is een breed scala aan krachtbeoordelingen en ergonomiestudies mogelijk. Met een Series 5 krachtmeter met een bereik van 200 lbF (1.000 N), tafelbladbevestiging, riem en accessoires is deze kit ideaal voor ergonomisten en andere professionals.

  Toepassingen

  meting belasting polsen
  meting bureau