Nanodeeltjes meetoplossingen

TSI Inc. levert wereldwijd meetinstumenten voor het onderzoeken, identificeren en oplossen van problemen bij het meten van nanodeeltjes, zgn. fijnstof in lucht, aerosol en stromingen. Als marktleider in het ontwerp en de productie van precisie meetinstrumenten werkt TSI samen met toonaangevende onderzoeksinstellingen en klanten over de hele wereld om de norm te stellen voor metingen met betrekking tot fijnstof, nanodeeltjes classificatie, aerosol wetenschap, luchtstroming, luchtkwaliteit in gebouwen, vloeistofdynamica en bio-gevaar detectie. Met het hoofdkantoor gevestigd in de VS, en kantoren verspreid over Europa en Azië, is TSI wereldwijd aanwezig in de markt.
De Scanning Mobility Particle Sizer (SMPS) is de wereldstandaard voor het bepalen van een (nano-) deeltjes distributie. Dit kan tegenwoordig, met behulp van de Nano Enhancer, vanaf een deeltjesgrootte van 1 nm. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie omtrent deze instrumenten of meettechniek op basis van electrical mobility (SMPS), licht scattering (OPS) of time of flight (APS). Ook een demonstratie on-site of in het TSI applicatie lab. in Aken zijn mogelijk.
TSI
j.j. bos b.v. vertegenwoordigt TSI sinds 1972 en is  erkend als TSI Gold Sales channel partner voor de Benelux:

Gold_Logo_ZonderJaar

Laatste nieuws

 • Nanoparticle detectie vanaf 1 nm.

  Nanoparticle detection
  In dit bericht introduceren we de 1 nm. Scanning Mobility Particle Sizer (SMPS) van TSI, een uniek laboratorium instrument voor het classificeren van nanodeeltjes of het monitoren van fijnstof.
  Meer lezen
 • TSI Nanoparticle emissie tester

  TSI model 3795
  j.j. bos b.v. is een partner van TSI in de Benelux sinds 1972. Daarom kunnen we u hierbij informeren over de laatste ontwikkeling die TSI kan leveren op het gebied […]
  Meer lezen

Link

TSI Inc. logo

Informatie aanvragen

Meer informatie aanvragen? Stel uw vraag of vul uw gegevens hieronder in.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw telefoonnummer

Uw onderwerp (verplicht)

Gelieve dit veld leeg te laten.

Uw bericht