TSI Inc.

TSI Incorporated helpt een wereldwijde markt bij het onderzoeken, identificeren en oplossen van problemen bij het meten van (nano-)deeltjes en stromingen. Als marktleider in het ontwerp en de productie van precisie meetinstrumenten werkt TSI samen met onderzoeksinstellingen en klanten over de hele wereld om de norm te stellen voor metingen met betrekking tot aerosol wetenschap, fijnstof, luchtstroming, luchtkwaliteit in gebouwen, vloeistofdynamica en bio-gevaar detectie. Met het hoofdkantoor gevestigd in de VS, en kantoren verspreid over Europa en Azië, is TSI wereldwijd aanwezig in de markt. Elke dag, zetten de toegewijde medewerkers van TSI onderzoek om in werkelijkheid.
www.tsi.com
j.j. bos b.v. is erkend als TSI Gold Sales business partner:

Gold_Logo_ZonderJaar

Fijnstof meten SMPS 3938

Nieuws

Informatie aanvragen

 • Nieuwe range butanol CPC’s

  TSI CPC
  Dit jaar heeft TSI een nieuwe reeks van butanol based Condensation Particle Counters (CPC’s) geïntroduceerd: De CPC modellen 3750, 3752 en 3756. Deze vervangen respectievelijk de welbekende modellen 3772, 3775 […]
  Meer lezen
 • Nanoparticle detectie vanaf 1 nm.

  Nanoparticle detection
  In dit bericht introduceren we de 1 nm. Scanning Mobility Particle Sizer (SMPS) van TSI, een uniek laboratorium instrument voor het classificeren van nanodeeltjes of het monitoren van fijnstof.
  Meer lezen

Link

TSI_logo-for-website


Meer informatie aanvragen? Stel uw vraag of vul uw gegevens hieronder in.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw telefoonnummer

Uw onderwerp (verplicht)

Uw bericht